In het gehele aankoopproces willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn, daarbij hoort ook de betaling van uw bestelling. Om het voor u zo makkelijk en veilig mogelijk te maken kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende betaalmethoden

iDeal

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u gebruik maken van iDeal en op een gemakkelijke en veilige manier betalen op het internet.

PayPal

Heeft u een PayPal account, dan kunt u op een veilige en snelle manier betalen. Uw financiƫle gegevens worden niet gedeeld en uw betaling wordt direct ontvangen. Wilt u betalen met uw creditcard, dan kunt u deze koppelen aan uw PayPal account.

Bancontact / Mistercash

Heeft u een Belgische bankrekening? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact / Mistercash, uw betaling is gegarandeerd en direct bevestigd.

Sofort banking

Bent u woonachtig in Belgiƫ, Nederland of Duitsland dan kunt u gebruik maken van Sofort banking.

Achteraf betalen (Billink)

Wilt u liever eerst uw bestelling ontvangen en dan pas betalen? Dan is Achteraf betalen de beste oplossing voor u. U kunt eenvoudig en zonder risico het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling betalen.

Credit card

Betaal veilig met uw Mastercard of Visa card. Uw betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Giropay

Bent u woonachtig in Duitsland en Wilt u op een veilige wijze een bankoverschrijving doen? Dan is Giropay de ideale oplossing. Het enige wat u nodig heeft zijn uw rekeningnummer en bankcode. U volgt vervolgens de aanwijzingen op uw scherm en uw betaling is voltooid.