Universele telefoonhouder

Universele telefoonhouders zijn houders die geschikt zijn voor meerdere type telefoons. De spanwijdte van de universele telefoonhouders is zelf gemakkelijk en snel aan te passen waardoor elk type telefoon in de autohouder past. Let bij een universele  telefoonhouder altijd op de maximale spanwijdte. Heeft u een iPhone, HTC, Samsung of een ander merk telefoon, wij hebben voor elke type telefoon de juiste telefoonhouder voor in uw auto. Heeft u een privé en zakelijke telefoon? Of gebruikt u de telefoonhouder samen met uw partner? Dan is een universele telefoonhouder in uw auto de ideale oplossing.

 

 

Een universele telefoonhouder in uw auto

Met een universele telefoonhouder in uw auto kunt u veilig en makkelijk uw telefoon gebruiken tijdens het rijden. Onze universele telefoonhouders zijn makkelijk in gebruik en makkelijk te monteren in uw auto. Dit kan middels verschillende manieren. De meeste telefoonhouders zijn met een zuignap op de vooruit of op het dashboard van uw auto te plaatsen. Maar in ons assortiment hebben wij ook universele telefoonhouders die in het ventilatierooster geklikt kunnen worden, aan de achteruitkijkspiegel vast gemaakt kunnen worden of telefoonhouders die via de sigarettenaansteker gekoppeld kunnen worden. Zo hebben wij voor iedere wens de geschikte universele telefoonhouder.

 

Universele telefoonhouder bestellen?

Wilt u een universele telefoonhouder bestellen? Via onze shop kan dit snel en gemakkelijk. Wij hebben een groot assortiment  aan universele telefoonhouders van een hoge kwaliteit. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen, u heeft al een universele telefoonhouder vanaf €13,95. Bij het uitkiezen van een universele telefoonhouder is het belangrijk dat u rekening houdt met de maximale spanwijdte van de telefoonhouder. Bestelt u voor meer dan €30,- bij Telefoonhouderauto.com dan leveren wij de universele telefoonhouder gratis.