iPhone houder auto

Bent u op zoek naar een autohouder voor uw iPhone? Telefoonhouderauto.com heeft een groot assortiment aan iPhone houders voor in de auto. In onze webshop vindt u iPhone houders voor de nieuwste modellen zoals de iPhone 6 en Iphone 6 plus. Daarnaast hebben wij ook iPhone autohouders voor de voorgaande modellen zoals de iPhone 4 en iPhone 5(s). Mocht er geen iPhone autohouder uit ons iPhone assortiment aansluiten op uw wensen, dan kunt u ook bij onze universele telefoonhouders kijken. Deze autohouders zijn ook geschikt voor iPhone modellen als de iPhone 4, iPhone 5 en iPhone 6 (plus). Mocht u advies willen over een geschikte telefoonhouder voor uw iPhone, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

iPhone houder in uw auto

Bent u vaak onderweg in uw auto? Dan is een autohouder voor uw iPhone is de ideale oplossing als u uw iPhone wil gebruiken in uw auto. U heeft hiervoor geen dure carkit nodig, Bij Telefoonhouderauto.com bestelt u al een iPhone houder voor €14,95. Onze iPhone houders kunt u op verschillende manieren plaatsen binnen uw auto. Zo zijn er iPhone autohouders die u kunt monteren middels een zuignap op het dashboard of op de vooruit. Ook hebben we autohouders die u in het ventilatierooster klikt, aan de achteruitkijkspiegel plaatst of die via de aansteker oplader in uw auto plaatst.

Een iPhone autohouder bestellen?

Bij Telefoonhouderauto.com hebben we een groot assortiment aan iPhone autohouders. Alle iPhone houders in onze shop verkopen we tegen scherpe prijzen en zijn van een hoge kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering zodat u snel gebruik kan maken van uw telefoonhouder. We hanteren ook lage verzendkosten en indien u voor meer dan €30,- bestelt, dan is de verzending gratis. Heeft u een vraag over één van onze iPhone houders? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier of via info@128.140.221.70, wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te geven.