iPad houder auto

Op zoek naar een iPad houder voor in uw auto? Bij Telefoonhouderauto.com hebben wij drie type iPad houders voor in de auto. De iPad autohouder Uni-Pad is te monteren op het dashboard van uw auto. Zo kunt u of de bijrijder gemakkelijk gebruik maken van uw iPad tijdens het rijden.
De Uni-Back is een iPad hoofdsteunhouder die geschikt is om aan uw hoofdsteun te monteren. Deze iPad hoofdsteunhouder maakt het voor elke passagier een plezier om op uw achterbank te zitten. De Griffin iPad mini autohouder monteert u ook aan een hoofdsteun en is geschikt voor de iPad mini tablets. Onderstaand kunt u al onze iPad houders voor in de auto bekijken.

iPad autohouder Uni-Back

De Uni-Back iPad autohouder kunt u monteren aan uw hoofdsteun. Dit is een universele iPad autohouder (9 inch t/m 11 inch), o.a. geschikt voor de iPad 1 tot en met de iPad 4 (ook geschikt voor de iPad Air modellen). De Uni-Back iPad autohouder is ook te gebruiken met Samsung tablet zolang deze tussen de 9 en 11 inch zijn. Dit is de ideale iPad houder als u met kinderen of meerdere personen een lange reis maakt. U of uw kinderen kunnen rustig op de achterbank zitten en gebruik maken van uw iPad.

iPad autohouder Uni-Pad

Wilt u uw iPad zelf gebruiken tijdens het rijden of heeft u een bijrijder die hier plezier aan beleefd? Dan is onze iPad autohouder Uni-Pad perfect voor u. Deze iPad autohouder kunt u gemakkelijk monteren op het dashboard van uw auto. Door de 360 graden functie kunt u of uw bijrijder optimaal gebruik maken van uw iPad of tablet. Ook deze iPad houder is universeel en geschikt voor iPad’s en tablets van 7 tot 10.1 inch. Hier vallen de meeste iPad en tablets onder, ook de iPad Air modellen zijn geschikt voor deze iPad autohouder.

Griffin iPad mini autohouder

Heeft u een iPad mini dan is de Griffin CinemaSeat iets voor u. Deze iPad autohouder is geschikt voor de iPad mini, iPad mini 2 en iPad mini 3. Dit is de ideale autohouder als u met kinderen of vrienden een lange reis gaat maken. Door de aanpasbare riem en de case kunt u de Griffin CinemaSeat stevig monteren op vrijwel iedere hoofdsteun. Perfect om muziek te luisteren of een film te kijken op uw iPad mini.

Bij Telefoonhouderauto.com hanteren wij scherpe prijzen en leveren wij producten van hoge kwaliteit. Wilt u een iPad autohouder online bestellen? Kies dan één van onze iPad autohouders en bestel hem snel en eenvoudig in onze shop.